Májoví nováčci

Májoví nováčci
28/04/2024

Peace_menka

Slovenská značka vznikla z čisté lásky k psaní, slovenštině a slovům, které zakladatelka Andrea ráda rozkládá a přetváří v krátké, vtipné a trefné obrázkovo-textové básně. Ty často nechává tisknout na produkty, jako jsou hrnečky, oblečení či bytové doplňky od dalších lokálních tvůrců. 

Prosecco prosím

Přiveze osvěžení italským proseccem či aperolem čepovaným přímo z designového vozítka Piaggio Ape. V nabídce nebudou chybět ani ovocné alko i nealko drinky, které vám v tomto takřka letním počasí určitě přijdou vhod.

Shoemaker

Slovenská značka vyrábí kožené boty v malých sériích. V jejich rukách tak kombinací ručního a strojového šití a speciální metody tisku vzniká obuv s originálními vzory, ve které zaujmete na první pohled.

ROVEN

Protože je květen vhodným měsícem pro výsadbu, představí se na májové edici poprvé i rodinné zahradnictví Roven, které se specializuje na pěstování cibulovin, a to především mečíků. Vše s minimálním vstupem chemie, zato s velkou láskou ke květinám a přírodě jako takové.

 

yollo

Značka yollo tvoří oblečení pro ženy všech tvarů, takže u nich najdete kousky velikostí 36 až 56. Jejich první kolekce je zaměřená na umění a vznikla ve spolupráci s malířkou Blankou Morikawa, která na májovém Dyzajn marketu představí i svou další tvorbu.

Nuss deo

Sestry Petra a Veronika žijí moderním a zdravým životním stylem, a právě v tomto duchu začaly z těch nejlepších surovin vyrábět oříšková másla, která si můžete dopřát bez výčitek každý den. Jsou totiž bez přidaného cukru, barviv, olejů, chemie i sladidel a nenajdete v nich ani sóju, sójový lecitin, či emulgátory. 

Zaujali vás nováčci májového Dyzajn marketu? Tak si přijdťe 18. a 19. května udělat radost a pokochat se nejen umem lokálních tvůrců, ale i ochutnat poctivý street food na Výstaviště v Praze, Holešovicích.

 

Dyzajn newsletter

Chodíte rádi na Dyzajn market nakupovat, kochat se, jíst nebo si zkrátka užívat neopakovatelnou atmosféru? Nechcete propásnout další edici? Stačí vyplnit svou e-mailovou adresu a my vám dva týdny předem zašleme připomínku s datem, místem konání a novinkami, co vás čekají. 

Nebojte, vaše e-mailová adresa je u nás v bezpečí.
Chcete vědět víc? Naše podmínky zpracování osobních údajů najdete zde.