Dyzajnové prázdniny

Dyzajnové prázdniny
09/07/2024

not.bad studio

Na prázdninovém Dyzajn marketu se poprvé představí značka not.bad studio, za kterou stojí polská umělkyně Zuza Badowska. Zuza se během svých studií výtvarného umění v Gdaňsku zamilovala do keramiky a skla a tuto vášeň přetvořila ve své vlastní studio. Pod jejíma rukama zde vznikají originální kousky minimalistických forem, zato výrazných barev.

Košile od Uhlíře

Za značkou stojí Vojta Uhlíř, původem programátor, kterému na trhu chyběly stylové, slow fashion košile pro každou příležitost, tak si je prostě začal vyrábět sám. My máme radost, že Vojta svou tvorbou rozšiřuje nabídku oblečení pro muže a rozhodně se u jeho stánku zastavíme. Přijďte ho podpořit i vy. 🖤

Yummigos

Yummigos jsou tříčlenná rodinka, kterou spojuje láska k životu, skvělému jídlu a zdravému tělu. Všechny produkty tvoří s láskou a chtějí nás naučit, že jídlo není jen palivo, ale obrovský dar, který může náš život dělat radostnějším, barevnějším, zdravějším i lahodnějším v každém dni. Přijďte ochutnat dobroty, co jsou přirozeně bez lepku a laktózy a samozřejmě neobsahují ani žádné náhražky či umělé přísady. 

Zenae

Pod značkou ZENÆ se skrývá ručně tvořená keramika a sójové svíčky se 100% esenciálními oleji. Autorka Andrea se inspiruje především přírodou, různými texturami a nepravidelnými tvary. Jednoduše hledá krásu v nedokonalosti. Kromě pohárů, misek, talířů a váz najdete v její tvorbě také jemné ženské šperky z keramiky.

Lenka Krivá

Čisté minimalistické linie, harmonické detaily a precizní zpracování jsou esenciálními znaky tvorby slovenské designérky Lenky Krivé. Šije výhradně z ekologicky certifikovaných a prémiových evropských materiálů a modely často přizpůsobuje specifickým požadavkům a mírám klientů.

Radost manufacture

Objevte svět plný živých barev značky Radost Manufacture, kde upcyklovaná móda hraje hlavní roli. Stylové ledvinky, peněženky, tašky a oblečení ušité z materiálů z druhé ruky. Vše vyrobeno s důrazem na barvy a textury, které vám budou přinášet radost do každodenního života.

TOCHCEŠ

Dvě kamarádky Míša a Domča milují přírodu a design, a tak se rozhodly, pod značkou TOCHCEŠ, vyrábět bytové doplňky a oblečení z organických materiálů, které jsou potisknuté přírodninami speciální technikou. Jakou? To se jich přijďte zeptat na prázdninový Dyzajn market. :-)

Zaujala vás některá značka? Přijďte podpořit nejen ji, ale i dalších více než 120 lokálních tvůrců na Dyzajn market Prázdniny, který se bude konat už 27. a 28. července na piazzettě Národního divadla.

Dyzajn newsletter

Chodíte rádi na Dyzajn market nakupovat, kochat se, jíst nebo si zkrátka užívat neopakovatelnou atmosféru? Nechcete propásnout další edici? Stačí vyplnit svou e-mailovou adresu a my vám dva týdny předem zašleme připomínku s datem, místem konání a novinkami, co vás čekají. 

Nebojte, vaše e-mailová adresa je u nás v bezpečí.
Chcete vědět víc? Naše podmínky zpracování osobních údajů najdete zde.