Pánský šatník na Babím létu

Pánský šatník na Babím létu
25/08/2024

EM

Značku EM (dříve EM everydayfashion) možná dobře znáte. Holky Martina a Zazu jsou už roky na Dyzajn marketu stálicemi a potkáte je na každé edici. Věděli jste ale, že šijí modely i pro muže? Přijďte se přesvědčit sami, protože právě takové jejich kousky najdete v Pánském šatníku.

Ladíme

Značka Ladíme se pyšní širokou nabídkou pánského oblečení, kterou navíc často obměňuje a stále přichází s novinkami. K výrobě používá udržitelné materiály, jako je certifikovaná recyklovaná džínovina, manšestr nebo i saténový softshell, který je prý u mužské polovičky velmi oblíbený. 

Košile od Uhlíře

Košile prostě chlapům sluší. A co teprve taková business casual košile, která vypadá neupjatě, stylově a je vhodná pro každou příležitost? Tak přesně takovou vyrábí Vojta, původem programátor, kterému právě tento kousek na trhu chyběl, a tak se rozhodl, že si ho vyrobí sám. 

Contracor

Představuje originální, minimalistickou a přitom pohodlnou módu především pro muže. Jejich hlavní myšlenkou bylo nabízet alternativu k mainstreamovému oblečení. Nyní nabídku rozšiřují o kolekci společenských, elegantních a přitom stále na nošení příjemných kousků v jednoduchých barevných provedeních. 

Touch Me Not Clothing

Dva nadšení produktoví designéři Dea a Andras, kteří věří v certifikované organické látky, lokální výrobu a transparentnost, dali hlavy dohromady a pod názvem Touch Me Not Clothing se zaměřují převážně na oblečení pro muže. 

To byla jen malá ukázka toho, jaké kousky najdete 28. a 29. září na Dyzajn marketu Babí léto v Pánském šatníku. Máme radost, že nabídka oblečení pro muže se stále rozšiřuje. Přijďte se sami přesvědčit, že pánská móda nemusí být jen praktická, ale může být i kreativní, stylová a šetrná k životnímu prostředí.

Dyzajn newsletter

Chodíte rádi na Dyzajn market nakupovat, kochat se, jíst nebo si zkrátka užívat neopakovatelnou atmosféru? Nechcete propásnout další edici? Stačí vyplnit svou e-mailovou adresu a my vám dva týdny předem zašleme připomínku s datem, místem konání a novinkami, co vás čekají. 

Nebojte, vaše e-mailová adresa je u nás v bezpečí.
Chcete vědět víc? Naše podmínky zpracování osobních údajů najdete zde.