Podzimní premiéry

Podzimní premiéry
09/10/2024

DOBAG

Dobag je moderní česká značka, která se zaměřuje na výrobu luxusních kožených doplňků s minimalistickým a funkčním designem. Jejich kabelky a další produkty jsou vyráběny ručně bez použití strojů, s důrazem na kvalitní materiály a variabilitu. V nabídce mají i tzv. stavebnici, tedy kabelku, co si jednoduše sestavíte sami.

CupiDup

Značka CupiDup vznikla za jediným účelem  nabídnout dětem kvalitní, handmade capáčky vyráběné z šetrných materiálů, které jsou bezpečné pro dětskou pokožku a zajišťují teplo a pohodlí. Co dělá CupiDup výjimečným, je spolupráce s českými designerkami, jejichž krásné ilustrace pak produkty této značky zdobí. 

Soul of Clay

Za značkou Soul of Clay stojí autorka Eva, povoláním chemička, duší keramička, která se v oboru pohybuje už téměř 30 let. Kamenina z její dílny září glazurami a barvami, co si sama vymýšlí i míchá a produkty následně vypaluje na nejvyšší možnou teplotu, aby jim zajistila tu nejlepší kvalitu. 

Rice boys

Dva zprvu ne tak velcí kamarádi se díky lásce k jídlu nakonec spojili a vytvořili něco mimořádného. Na podzimním Dyzajn marketu tak můžete ochutnat delikatesy od kuchaře Tomáše, který sbíral své zkušenosti po celém světě, aby nám nyní naservíroval to nejlepší z vietnamské kuchyně. Přijďte se přesvědčit sami a užít si chuťové zážitky, které vás přenesou do daleké Asie!

Blind Chic.

Blind Chic vznikla díky vášni Juli a Nezy, které spojily své umělecké a designové vize, aby vytvořily jedinečnou značku zaměřenou na ručně vyráběné a udržitelné batohy. Věří v podporu lokální výroby a komunitu tvořivých lidí, se kterými spolupracují. Jejich příběh je o hledání inovativních materiálů, technologií a o posouvání hranic designu. Blind Chic se inspiruje lidmi a příběhy, co stojí za každým jejich produktem.

Podzimní Dyzajn market přivítá 26. a 27. října na Výstavišti v Praze, Holešovicích nejen nováčky, ale také téměř 200 dalších tvůrců autorské módy, doplňků, přírodní kosmetiky a mnoha dalšího. Dorazí také mistři kulináři, jejichž skvělé jídlo a pití si můžete vychutnat v pohodlí našich food zón a nasávat přitom jedinečnou dyzajnovou atmosféru. Stavte se podpořit nové talenty, pozdravit známé tváře a omrknout, co nového se děje ve světe designu. Vstup je zdarma a bez bariér. Těšíme se na vás!

Dyzajn newsletter

Chodíte rádi na Dyzajn market nakupovat, kochat se, jíst nebo si zkrátka užívat neopakovatelnou atmosféru? Nechcete propásnout další edici? Stačí vyplnit svou e-mailovou adresu a my vám dva týdny předem zašleme připomínku s datem, místem konání a novinkami, co vás čekají. 

Nebojte, vaše e-mailová adresa je u nás v bezpečí.
Chcete vědět víc? Naše podmínky zpracování osobních údajů najdete zde.