Nováčci Podzim

Nováčci Podzim
09/10/2024

DOBAG

Dobag je moderní česká značka, která se zaměřuje na výrobu luxusních kožených doplňků s minimalistickým a funkčním designem. Jejich kabelky a další produkty jsou vyráběny ručně bez použití strojů, s důrazem na kvalitní materiály a variabilitu. V nabídce mají i tzv. stavebnici. Tedy kabelku, kterou si jednoduše sestavíte sami.

CupiDup

Značka CupiDup vznikla za jediným účelem - nabídnout dětem kvalitní, handmade capáčky vyráběné z šetrných materiálů, které jsou bezpečné pro dětskou pokožku a zajišťují dětem teplo a pohodlí. Co dělá CupiDup výjimečným, je spolupráce s českými designerkami, jejichž krásné ilustrace pak produkty této značky zdobí. 

Soul of Clay

Za značkou Soul of Clay stojí autorka Eva, povoláním chemička, duší keramička, která se v oboru pohybuje už téměř 30 let. Kamenina ze její dílny září glazurami a barvami, které sama vymýšlá a míchá a produkty následně vypaluje na nejvyšší možnou teplotu, aby jim zajistila tu nejlepší kvalitu. 

Rice boys

Dva zprvu ne tak velcí kamarádi se díky lásce k jídlu nakonec spojili a vytvořili něco výjimečného. Na podzimním Dyzajn marketu můžete ochutnat delikatesy od kuchaře Tomáše, který sbíral své zkušenosti po celém světě, aby nám nyní naservíroval to nejlepší z vietnamské kuchyně. Přijďte se přesvědčit sami a užít si chuťové zážitky, které vás přenesou do  daleké Asie!

BlindChic


 

Dyzajn newsletter

Do you like to go to Dyzajn market shopping, eating or simply enjoying the unique atmosphere? Don't want to miss the next one? Two weeks before the event, we will be happy to send you a reminder with the date, place of the event and news that awaits you, just fill in your e-mail address.

 

Don't worry, your email address is safe with us. Want to know more? You can find our personal data processing conditions here.